Liten kan!

Började dagen med att trimma lite på Zauron. Red på träns, ett ganska kort pass då vi skulle iväg med Caligo sen till Tuthammar. Men han kändes bra, jobbade med galoppen att samla upp på volt och sedan lite slutor i galopp. Till höger måste jag verkligen få till ingången samt samla ordentligt så går det tusen gånger bättre. Ska fortsätta fila lite på dem i vinter. Red några serier och de funkar hur bra som helst. Skönt att inte allt kommer vara svårt iallafall när det är dags för MsvA! Zauron kommer snart gå på lite vila, ca 2-3 veckor får han. Kan han behöva som gått så många tävlingar och träningar i år!

Caligo skötte sig perfekt idag, han mindes gårdagen och visste vad han skulle göra. Han hoppade fint och galopperade bra! Sedan fick Johan träna honom lite för hand, och där ska vi tänka på att han ska gå framme vid bogen och inte hamna bakom. Så han fick gå på honom då och då och påminna honom. Han fick åka själv idag då kompisen stannade hemma, men det var inga problem, han står blick stilla när man kör och lastningen går också ganska bra. Han tvekar bara att sätta upp hovarna på luckan, men när han väl fått upp dem, så går han in sen.

Kiri var häst nummer tre idag och hon fick sig ett kortare pass runt galoppslingan. Travade våra intervaller och skrittade däremellan. Hon var lite stissig idag och for iväg några gånger men annars skötte hon sig bra. Jag och mamma hjälptes åt att mocka ut bädden, så nu har hon en ren och fräsch box med nytt torv! Det är ju oftast lättmockat med bädd, men hon rör sig rätt mycket i boxen så hon trampar runt så man måste ändå ta ut rätt mycket. Så nu går jag nog tillbaka till att försöka mocka ut kisset ändå, det är fräschare plus att det inte kostar mig mer så..

Slutligen bjuder jag på en bild på lillkillen från igår! Visst är han söt?! Har blivit så fin och rund sedan vi hämtade hem honom, nu ska han bara växa ikapp lite på framdelen och på höjden överlag. Han är ca 150 nu och vi hoppas ju på runt 165. Men man vet ju aldrig hur de ska växa så det är väl bara hoppas på det bästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0