Fel svart häst på träning idag!

Det blev ovanstående snygging som fick gå träning idag. Zauron var hängig igår eftermiddag av någon märklig anledning så han fick stå över. Han verkade mycket bättre redan idag så vi hoppas på att det var något ytterst tillfälligt. Vi ska ju tävla till helgen är det tänkt, vi avvaktar någon dag till och ser hur han verkar. Förhoppningsvis är han snart på banan igen. Tur att man har flera hästar och välja på!
 
Lego hade vilat tre dagar och han kändes pigg och fräsch utan att vara tokig. Precis som han alltid är! Vi var på Sandbyholm idag eftersom Tutis var bokat pga helgkurs så det blev lite miljöträning för honom också. Han tog det hela med ro, spanar in läget lite extra men har tittat av sig ganska snabbt och sen kan man rida som vanligt! Han fick även åka Molles boj-släp och det funkade lika bra som hans vanliga, lite tveksam så han smög på när vi lastade men annars verkade han tycka det var helt ok. Han kändes väldigt fin idag, fick träna på som vanligt med övergångar, tempoväxlingar och fattningar. Är så glad för den här fina hästen! 
 
När vi kom hem fick Caligo gå en sväng ute, vi travade på traktorvägen och sen uppe i sommarhagarna där det fortfarande är packad snö. På sista sträckan tog vi lite galopp och han skötte sig exemplariskt. Var lite spänd och tittig emellanåt men han är lätt att övertyga att det inte är farligt så han tuffar snart på igen. Vi provade Röösli-sadeln igen som Molle lånat med padd under och nu verkade den ligga still. Så förhoppningsvis har vi en riktig sadel till honom nu fram till treårstestet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0