Hovis och skrittur

Hovis var ut till Legolas idag. Kunde lägga om skorna för andra gången, de slits ju knappt nånting när man har fyrbroddat runtom. Lite billigare för mattes plånbok också så det tackar vi för. Förra gången stod han ju som ett ljus men idag tyckte han tydligen att det var dags att testa hovis lite igen. Han har ju dock ingenting för det, det slutar med att hovis flyttar honom på tre ben och det blir ju rätt jobbigt efter ett tag... :) Tur att man har en duktig hovis som vet hur trotsiga ungdomar ska tas, lugnt och metodiskt! Det ska vara vila att stå still på tre ben och jobbigt om man försöker göra nåt annat. Han såg rätt trött ut efteråt (Legolas alltså) så han fick nog lite att fundera på tills nästa gång. Hovis blev svettig men var på gott humör ändå :) 

Skrittade ut på Zauron och han är nu tillbaka till sitt vanliga jag. Det vill säga jättepigg, taktar, spänd och hoppade till för lite allt möjligt. Det är mer avslappnande att skritta ut på både Caligo och Legolas än honom. Tur att han iallafall är avslappnad och ridbar på bana. Skönt att han är sig själv igen så vi kan trimma på! Imorgon rider vi träning så vi hinner iallafall trimma ett pass innan helgens tävlingar. 
 
Just det, nu har jag löst licens till Legolas! Det är snart dags att anmäla till hans första riktiga tävling, så det var lika bra att ha det betalt och klart så det inte strular vid anmälning eftersom man måste hänga på låset till TDB för att ens komma med på tävlingarna. LB:2 blir iallafall debuten i, så nu måste vi träna på mindre volter och mellangalopp snett igenom. Bra att ha ett mål så man inte lullar runt alltför mycket! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0