Caligo-tajm

"Trimmade" lite med Caligo på banan idag. Han var väldigt pigg som vanligt och nu måste jag nog faktiskt börja känna lite mer på bromsen. Han gör ju aldrig nåt dumt men det kan ju vara skönt att kunna stanna också! Man vill ju inte bli bromsande i handen på en ung häst men nånstans måste de ju lära sig att tygeln betyder broms. Han var duktig iallafall, vi fick fel galopp två gånger i vänster varv men sen blev det rätt. Just det, glömde ju berätta att vi var ute på en lite miniskrittur tillsammans med Karin och Sam häromveckan. Molle och Karins syster var med på backen men det gick så bra så. Han var precis som vanligt och tyckte inte det var nåt konstigt att bli riden utanför ridbanan. Duktig liten häst!

Legobiten fick vila idag och blev spolad, borstad och ryktad. Han är riktigt känslig mellan bakbenen och under magen nu, han fäller inte längre men är fortfarande väldigt kittlig. Slutade med att jag fick pilla bort lera med handen eftersom han inte uppskattade borsten. Det är nu senaste veckorna som han har blivit riktigt känslig där, det är lite kul för Zauron är exakt likadan och jag undrar om det är han som har skvallrat för Lego att mattarna inte ska få lov att borsta en mellan bakbenen. Är era hästar också extra känsliga i pälsen nu?

Kommentarer
Postat av: Renée

Denver är inte känslig alls. Han är bara glad när man borstar på honom. Ju mer dessto bättre. Funkade padden föresten?

Svar: Ok. Ja, Legolas är glad så länge jag inte borstar magen eller bakbenen framförallt med hårdare borste. Han vill ha mjuka borstar nu :) Padden funkar fint, har bara ridit två gånger med den men det kändes bra!
Emma

2012-10-24 @ 09:59:12
URL: http://bambisens.blogg.se
Postat av: Moa

Habbe är alltid kittlig mellan bakbenen, oavsett fällning eller inte haha! :)

Svar: Habbe då, tänk att så stor kan vara så känslig :)
Emma

2012-10-24 @ 23:10:12
URL: http://stallwk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0