Liten börjar bli stor?

Hm, ja kanske inte på höjden... Men i helgen har vi travat på Caligo på lina för första gången! Började lite i skritt på volt och sen travade vi lite åt vardera håll. Väldigt mycket energi men han var väldigt snäll och hittade inte på något bus. Han känns otroligt välbalanserad men det beror väl på att han är så liten än så länge. Nu ska han snart få gå ut på bete så får han bara gå i hage och växa på sig över sommaren så fortsätter vi med inridningen i höst.

Kiri har varit lite knasig i flera dagar. Stressad i stallet och vill helst bara gå i hagen med sina kompisar. Tror hon börjar trivas lite väl bra... Hon har trampat runt på gången och vet liksom inte vad hon ska göra av sig själv. Men så fort jag kommit upp och vi ridit iväg har hon varit lugn och avslappnad igen. Hon kanske vill ha koll på sin stoflock och det kan hon inte ha i stallet!

Molle åkte till Turkiet igår så nu ska jag rida Zauron mån-ons-fre och så tävling på söndag. På onsdag åker vi till Åby och trimmar för Marita dessutom. Han kommer däremellan att ridas ut av en tjej i stallet. Har fått starttid mitt i klassen så det blir väl på eftermiddagen nån gång på söndag.

Igår var jag med och coachade stallkompisen Erika på tävling i Surahammar. Hon gjorde en bra ritt och kom trea på 64,9 % och satte därmed första kvalet till msvB! Grattis! Såg att flera UDSare hade varit ute i helgen och tagit placeringar, grattis till er också! Kul att klubben har så många bra ekipage och visar upp sig på alla nivåer!

Kommentarer
Postat av: Erika

Tackar tackar! Var riktigt bra att ha dig med! :)

2012-11-18 @ 16:14:38
URL: http://stallwk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0