Bra helg!

Precis kommit hem och packat upp efter att ha spenderat helgen i Falun! Bra tävlingar och jättebra uppstallning med massor av spolplatser så vi åkte nog hem med en renare häst än när vi kom. Kommer definitivt försöka åka hit igen om de har meeting!

Började med att starta en B:4 i lördags, gick bra tyckte jag, hade nån miss men alla byten satt på sin plats och programmet flöt på bra. Besviken på poängen dock, 61,7% men det visade sig sen att hon låg lågt överlag. Kom två utanför placering tror jag. Regnet öste ned på framridningen igår så jag var helt genomblöt. Det var dock uppehåll under själva ritten så det var ju alltid något.

Idag sken solen och Falun visade sig från sin bästa sida. Startade MsvA:1 först, gjorde ett bra program men två rejäla missar, ena piruetten blev för centrerad och han blev jämfota så det blev 3 och 4or där. Sen hände något i hörnet innan ökningen, han bytte galopp och det trasslade till sig så en till 4a där. Men vi fick ihop 61,08 och hamnade första utanför placering. På eftermiddagen var det dags för George, red fram ganska kort till båda klasserna för att spara på orken men han kändes fin på framridningen. Något mattare inne på banan än i första klassen men ändå fin känsla! En enda miss i samma hörn igen efter ena piruetten där han bytte och trasslade, tror det var djupt i underlaget där, vet åtminstone en ryttare till som också hade trassel i det hörnet. Tji får man för att man rider ut i hörnen!! Hur som helst, poängen blev 62,45 och vi hade kvalat till nationell! Wihoo! En av domarna hade oss som fyra i klassen på 63,55, hur kul som helst. Och vi hade av henne 7,5 på ena bytesserien och mycket 7or överlag! Duktig Zauron!! Det har verkligen hänt mycket med honom och han blir bara bättre och bättre i form och orka gå med lite mera tryck. Nästa år så ska vi nog kunna plocka lite placeringar =) Filmer kommer, pappa filmade så ska be honom lägga upp dem!

På onsdag flyttar Legolas hem till Zaurons stall, ska bli så skönt att få dem på samma ställe. Han ska också sättas igång efter sin vila snart. Nästa tävling blir Vallentuna den 11e augusti, en St George. Ska försöka att rida den istället för MsvA:1, den passar oss mycket bättre!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad roligt! Grattis! Blir det lag SM nu då?

2012-07-29 @ 22:32:40
Postat av: Helen

Grattis till kvalet!:D

2012-07-30 @ 09:27:47
URL: http://frokenrick.blogg.se/
Postat av: Jenny

Duktiga ni är!



Tror Falun ska ha Meeting igen i slutet av augusti, men har inte alls koll på vilka klasser.

2012-07-30 @ 13:29:39
URL: http://blogg.jempa.se/
Postat av: Ankie

Grattis till kvalet!!!! Bra ridit! kramen

2012-08-01 @ 14:51:42
URL: http://ankiesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0