Insutten

Åkte med Molle och Caligo till Åby idag för lite miljöträning. Caligo är dock cool som få och brydde sig inte alls om att han var på ett nytt ställe. Snäll att lasta och åka med också! Han fick först springa på lina utan sadel, sen på med sadeln och så började vi med att jag hängde lite i stigbygeln och la mig över honom. Sedan satt jag upp! Har ju suttit en gång förut på honom fast barbacka, men det var i stallet. Så vi gick lite runt i ridhuset med mig på ryggen och han skötte sig jättebra. Blev lite spänd nån gång men slappnade snabbt av igen. Så duktig! Kommer ju inte bli tal om någon direkt ridning förrän framåt hösten, men nu är han iallafall sutten på och vet vad det handlar om. Coolare och snällare tvååring får man leta efter! Han fick avsluta med att springa lite lös och han passade på att busa lite. Han är ca 153 nu så han har växt lite sedan i somras då han var ca 147, men det är ju en bit kvar till de där 165 som vi gärna vill att han blir. Vi får se, han har ju tid på sig att växa, kommer säkert hända en hel del under sommarbetet.

Rastade av Zauron lite på trädan också tillsammans med Karin och Sam. Var lite hårt så vi red inte så länge, utan mest för att de skulle få röra lite på sig.

Kiri fick springa i ridhuset. Skötte sig bra trots att det inte var mindre än fyra hästar där samtidigt ett tag. Kändes lite matt, kanske tar på krafterna att gå i ny hage. :) Hon hade dessutom lämnat massor av hö, har precis börjat med andra skörden som var mycket blötare än den första. Inte helt i Kiris smak. Damerna hade även lämnat kvar lunchhö i hagen.

Det blev en heldag i stallet, tur att man inte har massa plugg som man borde göra........ Eller hur var det nu, tenta på torsdag, just ja...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0