Tre svarta och lite kyligt idag!

-17 nu när vi åkte hem från stallet. Men hörni, det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och idag hade vi bra kläder, har inte frusit en enda gång. Pär blev lite kall när vi var på Åby och han satt still på läktaren men det var också enda gången.

Det var cirka 15 minus när vi åkte ut imorse. Började med lite mockning och foderfix åt fyra hästar i stallet så sen var man uppvärmd :) Vi körde en repris på förra söndagen och åkte först till Åby med Legolas. Pär följde med som resesällskap. Passade på att tömköra lite när vi nu kom till bra underlag. Det var ganska längesen vi gjorde det och jag vill helst försöka göra det några gånger i månaden som komplement till ridningen. Han var ganska lagom tempererad idag, pigg men inte galen! Tog fram lite bommar som vi satte i ett hörn och körde över. Läskigt tyckte Lego och hade väldigt många olika tekniker för att ta sig över. Till slut kunde vi iallafall trava över med taktmässig trav där han lyfte fint på fötterna.

Hemåt igen och släppte ut Lego i hagen och bytte mot Zauron och Julle. Upp på trädan där vi travade och galopperade. Zauron fick gå efter Julle och det tyckte han inte var kul. Han var hur laddad som helst och både bockade och sparkade bakut!! Han kan minsann också vara en buse ibland! När han fick gå först var han dock hur lugn som helst, men mestadels hade vi Julle först för Julle tyckte inte heller om att vara nr 2. Väldigt mysig ritt där rimfrosten täckte alla träd och även hästarna :)

Nu blir det två dagars vila för Lego och sen träning för Maritha på onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0