Härligt med vinter!

Äntligen har snön begravt leran, dock inte helt i Legolas hage men det är ju tusen gånger bättre än innan. Hoppas snön får ligga tills det är dags för vår nu. Det blir så rent, vitt och ljust ute!

Var på Globen igår och kikade på Lövsta Future Challenge, unghästarna och clinic med Patrik Kittel. Gillar hans tänk kring ridningen, hästarna ska gå för egen maskin och hjälperna används när man vill nåt! Shoppade lite på mässan men tyckte inte den var så fantastisk (det brukar den inte vara heller). Blev iallafall en fårskinnspadd till sadeln, så nu kan du få tillbaka din Renée :), fyrpack med hoppskydd (vad hände där?!) och ett par tjocka handskar att rida i nu i vinter. Hoppskydden köpte jag för att ha vid uteritt och hoppning, de är lite lättare att göra ren än hans vanliga. Invigde dem idag och de funkade bra. Riktigt klipp för 299 kr!

Appropå idag, red ut på lilla trädan tillsammans med Hanna och Falcon! Riktigt mysigt med snön och allt! Det var fortfarande lite mjukt i marken under snön men vi kunde både trava och galoppera. Lego skötte sig bra och tyckte det var skoj tror jag :)

Hoppsadel och hoppskydd, ser ju ut som en riktig hoppryttare nästan :)
Visst kan man inte tro att han är 170? Tycker vi passar alldeles utmärkt tillsammans trots att han är ganska stor (på höjden åtminstone). 

Zauron fick sen komma ut där han också, han håller ju på att sättas igång igen och han var pigg och laddad. Joggade mest honom men han tyckte vi skulle göra mycket mer än så. Taktade hela vägen hem. Han är en riktig arbetsmyra!

 
Imorgon är planen att åka till Åby med Lego och rida lite i ridhuset. 

Kommentarer
Postat av: Renée

Härliga bilder! Ser jättemysigt ut. :)

Svar: Ja det var hur härligt som helst =)
Emma

2012-12-02 @ 08:22:46
URL: http://bambisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0