Söndag del 2

Caligo var jätteduktig idag! Vi både travade och galopperade, bytte varv och gjorde övergångar. Han är så otroligt stabil och har bra ridbarhet. I galoppen måste vi ha mycket fart och fattningarna måste vi fortfarande ha hjälp av Molles röst men annars går det bra. Duktig liten häst!
 
Legolas fick massagetäcke + vanlig massage på idag vid equiterapeutens besök. Han hade inga stora grejer men han var lite spänd på ett ställe i ryggen där han reagerade. Kan bero på att han halkat till och sträckt sig eller så har det samband med att han växer. För han är ju inte riden speciellt hårt. Efter massage blev det dock mycket bättre och han var mjuk igen. Jag skulle underhålla lite med massage och liniment så är det nog ingen större fara. Men det kan ju iallafall ha varit det jag kände i ridningen i tisdags, det var ju ingen direkt hälta utan att han inte var som vanligt bara. Ska bli spännande och se om det känns nån skillnad efter behandlingen. 
 
Zauron hade lite reaktioner framme vid bogarna som förmodligen beror på att det passagejobbet som vi har fått fatt på. Han använder ju kroppen på ett helt annat sätt då än när han travar vanligt så det är ju inte konstigt att han kan få lite känningar. Annars tyckte hon att han hade musklat på sig sen sist och att han är jämnt och fint musklad! Skönt att få båda genomgångna, bra att ha lite regelbunden koll av sånt här så det slipper bli större grejer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0