Äntligen en stubb och paddar sökes!

Nu har de äntligen skördat åkern vid stallet. Så nu kan vi förhoppningsvis hinna med några konditionspass med både Lego och Zauron om de inte tänker vara tråkiga och plöja direkt. Dock är det rapsåker vilket innebär att det är ganska hårda och grova strån som är kvar. Därför är jag på jakt efter ett par långa paddar så man kan linda långt ned och sen komplettera med boots så man är på den säkra sidan. Någon som vet vart man kan köpa lite längre paddar?

Kommentarer
Postat av: Renée

Jag har köpt ett par riktigt långa paddar från Mias. De är sådär lagom fluffiga så de funkar både till stallbandage och som ridbandage. Egentligen är de nog för långa för ridbandage, men jag vill ju att padden ska gå ned till hoven så han inte får in någon smuts i såret han hade i karleden. Funkade super. Kostade typ 100 kr för 2 stycken. Annars har jag för mig att jag såg en påse på citygross med 2 korta och 2 långa paddar. Jag funderade på att köpa den för jag behöver 2 korta ridpaddar också, men då hade jag ju redan köpt de långa paddarna så jag hoppade över det. Men du kan ju kolla om de finns kvar. Var inte jättelänge sedan jag såg dem. Kostade typ 150 kr för 4 st eller något sånt.

2012-09-26 @ 10:35:35
URL: http://bambisens.blogg.se
Postat av: Lollo

Å, kan man rida på rapsstubb? Trodde vi skulle bli utan stubbåker i år för den vi brukar ha växer det raps på men det kanske funkar med mkt skydd:-)
Kram

Svar: Ja, jag ska inte säga säkert för jag har inte provat förut. Men jag och Molle var ute och "kände" på den utan häst och underlaget känns bra. Så om man lyckas skydda benen med lindor och boots tror jag det kommer funka! :)
Emma

2012-09-27 @ 12:37:03
URL: http://lolloliten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0