Utveckling!

Molle tog Lego på töm idag och han var verkligen jätteduktig. Om man jämför med första gången vi tömkörde för två månader sen är det som dag och natt. Han fattade ju grejen men hade ingen vidare bjudning och det där med galopp på volt var ju supersvårt och superjobbigt. Men idag var han energisk och väldigt bärig i båda galopperna! Tyckte även att traven såg bättre ut men det hänger nog ihop med att han bjöd och hade ett bättre driv från bakbenen. Höll inte på så länge, kanske 20 minuter så jag hoppas att han är lagom tempererad imorgon på löshoppningen. Han var iallafall lugn idag (sist vi tömkörde var det ju rodeo). Han busade till nån enstaka gång men det kan ju få vara tillåtet när man är bebis.

Vi tog sen Caligo en kortis på banan också och vi testade galopp igen vilket gick bra. Sista fattningen fick jag honom till och med i galopp utan hjälp från Molle :)

Zauron hade dessutom gått ett riktigt bra pass med Molle i förmiddags så idag var alla hästar riktigt duktiga! Det är så kul att hålla på med den här sporten när hästarna är friska och glada och dessutom presterar så fint. Efter att ha haft det så motigt med skadad häst så länge så ska jag verkligen passa på att njuta nu så länge det här varar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0