Piggelin liten häst!

Det verkar vara en sån period nu när alla hästar är väldigt pigga och taggade. Legolas var ju full av energi igår och Caligo var likadan idag. Han busade till nån gång till och med, har aldrig hänt förut, men han är ju rätt liten så det känns inte så mycket. Bara att hålla i manen :)

Han var duktig iallafall och vi kunde galoppera i FULL FART i båda varven. Lite svårt med styrningen i galopp och vi var väldigt nära staketet nån gång. Men han har rätt bra koll på sin kropp ändå. Väldigt balanserad även om det inte finns så många växlar ännu utan det är mest av eller på.

Lite intressant för Både Caligo och Legolas hade en period på några veckor då de båda två var ganska matta och lite trötta. Men nu har det slagit om för båda två ganska samtidigt. Kanske beror på lite kallare väder men det är ändå inte så kallt ännu.

Imorgon ska jag rida Zauron och Lego ska också få röra på sig tänkte jag. Borde försöka komma ut lite, får nog kolla med stallkompisarna om det är någon som planerar en uteritt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0