Full fart

Var ute i morse hos Legolas och promenerade iväg till ridbanan. Var lite barn och stök utanför ridhuset men han var som vanligt en pärla och följde snällt med. Ensamma på banan, superpigg i början men kändes mer styrbar än sist. Galopperade åt båda håll, galoppfattningarna satt bra. Skrittade lite igen och sen lite trav och lite mer galopp. På slutet travade han med lite mer vila på steget och väntade på mig. Duktig!

Hem och åt lunch och sen iväg för att göra iordning Zauron för att åka till Botkyrka och tävla! Var första gången utan Molle för hon var på Strömsholm istället. Var väääldigt pigg på framridningen men kändes fin ändå, han låg på lite men det var fullt kontrollerbart. Inne på banan var han lite spänd men han kändes ganska bra. Lite hack i första travökningen, piruetterna bra men llte stora sista sprången (när ska jag våga samla ordentligt och vända?!). Serien superfin! Till sista bytet då han ignorerade hjälpen och bytte ett språng för sent, första gången vi missat den... Sen blev han rädd för grus som han sparkade upp på sargkanten när vi skulle vända upp och göra halt så där hade vi lite strul. Men vi red ihop 61,74 % och en domare hade oss på över 64!! Jippie! Fast jäkla skit att vi missade serien, annars hade vi ju kvalat.. Men men, nästa gång fixar vi det!!


Kommentarer
Postat av: Renée

Vad synd på sista bytet i serien. Den var verkligen kanonfin innan. Men nästa gång sätter ni alla byten perfekt plus kvalet. :) Det är nära nu. :)

2012-06-12 @ 09:55:56
URL: http://bambisens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0