Jump Club 17/9

Ja, vad ska man säga? Det var ungefär samma känsla som sist vi red på Jump Club. Vet inte om det är underlaget där eller vad det är, men Zauron känns inte som vanligt. Fick inte ihop honom eller igång honom så hela programmet blev lite halvdant. Men det är inte så mycket att göra åt, bara på´t igen nästa helg, då vi ska till Solna. Vi lyckades iallafall rida ihop 61,7%, så det var ju inga katastrofpoäng men det finns ju så mycket mer att plocka fram. Desto roligare var att laget vann, både Åsa och Lollo gjorde superfina ritter och fick bra betalt. Anki hade lite otur med framridningen eftersom hon red först och de blev en kvart försenade trots att det var fasta tider! Riktigt dåligt av arrangören, ffa att de inte meddelade förseningen... Men de var duktiga ändå och fick ihop runt 62%. Så vi lyckades slå Segersta!!! Så nu ligger vi lika inför finalen, riktigt spännande. Dock lär de ha riktigt bra lag då, och vi har tyvärr inte Lollo och Alex med då eftersom de ska ner till Flyinge. Men vi andra får helt enkelt tagga till och göra våra bästa ritter nånsin den dagen..

Var ute och skrittade på Kiri igår och hon var så duktig. Var väldigt pigg men skötte sig bra och vi var och kotränade lite vid kalvarna som lekte. De stångades och hoppade omkring, lite läskigt tyckte Kiri men hon var duktig och det var bra träning. Nån gång kanske hon vänjer sig vid att de rör på sig ibland också. Skrittade tre gånger fram och tillbaka på vägen, tränade lite halter. Nåt måste man ju hitta på när vi ska skritta nästan en timme.

Och sist men inte minst! Sverige tog guld i EM i form av RGB och Ninja la Silla! Helt suveränt och han är så värd det!!! Grattis!!

Kommentarer
Postat av: Ankie

Ja hos UVFK får du å jag ta revansch på oss själva och alla andra! Kramen

2011-09-20 @ 07:02:45
URL: http://ankiesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0