Dags för röntgen

Har precis lämnat av Kiri på Mälarkliniken för magnetröntgen idag. Hon gick rakt in i transporten, verkar nästan glad att hon äntligen får komma ut på äventyr, även om det bara innebär att åka till veterinären :P Hon har fortfarande lite bråttom ur transporten, men vi väntar alltid med att öppna bommen tills hon står still. Men ändå ska hon varje gång försöka backa fastän det är stängt. Men det blir liiite bättre för varje gång och idag lyssnade hon faktiskt på ett "nej" när hon började backa av sig självt. Pratade lite med veterinären som skulle ta hand om henne idag (det är inte samma som vanligt, utan han som är ansvarig för att göra MR) och han hade en annan häst som skulle köras idag också. Och berättade igen att det kunde ta allt mellan en timme och hela dagen eller att de inte blir klara. Hoppas såklart de blir klara snabbt och framförallt att hovslagaren är där när hon är klar så hon får på sig skorna igen. De måste nämligen ta av dem när de gör denna röntgen eftersom metallen stör maskinen annars. Men Kiri kan ju inte gå utan skor eftersom hon är så torr och har sprickor, så hon måste få på sig sina skor igen..
Annars har det varit fullt upp i veckan, slutspurten på uppsatsen nu. Ska rida Zauron på måndag för Roggan och sen blir det någon mer gång i veckan innan tävlingen nästa lördag. Kiri kommer fortsatt få vila tills vi får resultaten av MR.

Kommentarer
Postat av: Ankie

Det är så himla jobbigt att vänta på sånt där, först lämna hästen och vänta på att få hämta hem dem och sen ska man vänta i eviiiigheter på resultatet. Suck. Men jag håller tummarna för er!!!

2011-05-21 @ 21:41:39
URL: http://ankiesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0